Girl,you are amazing!!!

Jag älskar dig ♥


Våran låt,hihi ♥



-Emilie ♥

KL:20.00 imorgon på TV4!

Hejsann!:D
För er som är intreserade av programmet "äntligen hemma" eller interiör så kommer min mamma att synas som programledare imorgon klockan åtta på tv4 så sätt på tv´en då och släng ned er i soffan om ni vill se min norska mamma som fixar ett vardagsrum för en tjej vid namnet Rebecca,hihi.

Jag vill också säga att jag är så otroligt stolt över dig min älskade mamma och jag önskar dig det bästa i världen för det förtjänar du!!!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och utan dig vet jag inte vart jag skulle tagit vägen,vi gör allt tillsamans och du finns där för mig i ALLA situationer och jag delar allt med dig ♥ Du och jag har ett band som inte många har och jag är så otroligt tacksam. Det vet du men det skadar inte att säga det ♥

Du är så stark och du är en fantastisk person som är min största förebild. Det gör mig stolt att säga att du är min mamma,inte för att du har blivit en programledare utan för den du är på INSIDAN. Jag älskar dig ♥




Så lägg äntligen hemma klockan åtta på tv4 på minnet...

-Emilie ♥

Måndagar behöver inte alltid vara tråkiga!

God kväll! (haha det lät töntigt...)

Nu har min underbara vän Linnea precis åkt hem efter en rolig och luuuugn dag med knasungen ♥
Vi båda var otroligt lata idag så då fick det bli tacos take away,snacks och "grey´s anatomy" hemma hoss mig.
En mysig kväll med sin vän på en måndag skadar väl aldrig,eller vad säger ni?

HAHA,hela dagen har min kamera varit konsitg,den har tagit suddiga bilder,slutat fokusera osv och jag började tänka på att det var dags att ta farväl av min lilla älskade Nikon men sen upptäckte jag en liten fin knapp på sidan av kameran och....voila, nu funkar den!!! Jippy ♥ 
Så då blev det inga bilder idag...

Men då kan ni isället få DAGENS BILD:
 

-Emilie ♥






Rekomendering:essie nagelack!

Sorry,jag vet att det är mycket text men jag hade så himla mycket att säga om de,hehe...
Läs detta inlägg extra nogrant om ni har problem med:
Nagelack som skalar av sig,nagelack som aldrig torkar,nagelack som har för liten pänsel så man måste doppa flera gånger och som torkar osv...jag hatar det!... Känner ni igen er?
Men jag har hittat en lösning.. Okej,det där lät som en reklam för nagelack,haha men jag har faktiskt hittat en lösning.

Jag läste för längesen på en blogg om ett märke som hette essie och jag testade det för några veckor sedan och de är heeeeelt underbara och jag överdriver inte ett dugg så då måste jag ju skriva lite om de. Mamma tycker dessutom också om de.

De finns att köpa på kicks ♥ På kicks finns det sjävklart inte alla färger men det finns väldigt många där!!! De får inn nya färger rätt ofta så gå inn och kika på kicks om ni är intreserade.

De finns att köpa på internett också så testa att googla det. De finns säkert en hel del andra butiker som säljer de också. Märket essie är inte bara nagelack utan det finns andra skönhetssaker inom märket också om ni inte är en nagelackperson.

Det finns över 250 undebara färger och 50 av de är till fransk manikyr.  Det kommer föressten upp ett inlägg om franska manikyr inom de närmsta dagarna,jag får se vad jag hinner med. Tips osv...






Många moderedaktörer,modeller,nageltekniker och kända personer använder sig dessutom  av essie som t.e.x Heidi Klum,Jennifer Lopez och Madonna.

Det ända som är lite tråkigt är att de är rätt dyra... De kostar ungefär 129 kr/stk men tänk hur mycket man tjänar på det i längden! De håller mycket längre osv än andra nagelack så då är det ju värt pengarna tycker jag.
 
Kolla inn den här sidan http://www.carpelancosmetics.fi/essie/Default.aspx?id=345307, sen går ni inn på färgkartan och där kan ni kolla inn alla unerbara färger som finns ♥ Och det finns verkligen ALLA färger och toner känns det som! Passar allas stil helt enkelt,hur bra är inte det?



Jag funderar på att göra ett inlägg varje söndag som består utav en rekmendering... Låter det bra? Det kan vara vad som helst...Allt från skönhet till filmrekomenderingar?

Nu är jag hemma i Sverige igen föressten och nu ska jag sätta igång med lite läxor som måste göras efter en underbaaaar och mysig helg med min underbara familj i Norge,I love you so much! ♥

Sedan är det sängen som kallar så ses imorgon!

-Emilie ♥


Pullka-time!!!!:D:D:D

Nu bär det av till pullkabacken med pappis,när jag kommer tillbaka så kommer det ett inlägg med en rekomendering!!!
Kolla inn här om två timmar så är det inlägget troligens publicerat;)

Haha,coolisar^^



Kram!!<3

 


Be proud of who you are!


A perfect bag!

Hallo allihopa!
Nu är jag återigren hemma efter några timmar med skidor. Men nu ska vi faktiskt ut igen och äta middag^^  Imorgon ska vi ut och åka pullka i en pulkabacke bredvid skidbacken så pappsen längtar som ettt litet barn,hehe...

Jag tänkte visa er en väska från modekungen som jag har drägglat efterhur länge som helst men jag har liksom inte riktigt köpt den eftersom att jag har köpt något annan och då har jag glömt bort den här...Men nu som jag har råd så tror jag faktiskt att jag ska köpa den här fiiina väskan!!!Den matchar ju allt och jag kan använda den var som helst. A perfect bag ,så varför inte?
Som ni ser så kan man använda den på två olika sätt och det är ju ett stort pluss!!

Gigantiska bilder,haha! Men ni ser ungefär hur den ser ut. Annars kan ni gå inn på www.modekungen.se och gå inn på väskor och då är det den första som kommer upp,den kostar föressten 899 kronor.








What do you think?

-Emilie ♥

Mys,mys och mera mys!!!

Efter en timmes flygresa och en timmes bilresa så sitter jag just nu tryckt ned med rumpan i soffan med ett stort glas läsk i handen,datorn i knäet,chip på bordet,tven på,tofflorna på och massa stearinljus,myyys!

Ida sitter bredvid mig,min kära lillasyster sover och papsen står vid spisen och lagar världens BÄSTA pastarätt,ååå det kan inte bli bättre än såhär ♥ 

Min pappa och min styvmamma har köpt en ny stuga i fjällen så det är där jag är nu och det är sjukt fint här,I love it!!! Så då har jag ju självklart åkt skidor och jag och papsen kom innanför dörren för 
några timmar sedan efter en timmes långt åk i skdibacken,underbart och imorgon är det mer skidåk som gäller!:D jppy!!

Om ni undrar varför jag har långt hår på bilden så har den inte växt ut igen,hehe... Det funkade inte att föra över bilder från kameran så ni får en gammal bild istället. Hoppas att det funkar imorgon så får ni bilderna från idag imorgon istället:)



Kan ni föressten skriva förslag om vad vi ska blogga mer om? Då blir det ju definitivt roligare för er att läsa våran blogg om vi skriver något som ni tycker om att läsa;)

Det är oftast samma personer som kommenterar ,och fortsätt gärna med det men kan inte ni andra också kommentera?


-Emilie ♥



 





Dagens bild!

Det finns inte så mycket mer att säga än att jag tycker citatet är så himla bra,håller ni med mig?

-Emilie<3

 


Norge NeXT!!!

Hallo!:)
Jag tänkte slänga inn ett litet inlägg här och säga att jag är påväg till Norge just nu för att hälsa på min nära och kära i Norge!

Jag är på arlanda i skrivande stund och jag har precis checkat inn och snart ska jag kliva inn på flyget:):):)

Det ska bli så himla kul att träffa allihopa i Norge igen för det var en hel månad sen förra gången.

I helgen ska jag åka skidor,umgås med min kära familj och åka massa pulka med min pappa!haha han älskar det nästan mer än vad jag gör^^

Vi ses när jag har landat allihopa!
Flygkramar från Emilie<3

 


Ny ide!

Hej allla bloggläsare! ♥
Igår blev det ingen uppdatering från mig och det berodde helt enkelt på att jag gjorde läxor och att jag inte ville vara inne på datorn. Ibland vill man bara umgås med familjen utan att sitta framför datorn ♥
I sånna situiationer är det bra att vara två styckna som bloggar,hihi.

Imorgon bär det föressten av till Romme,wihooooo! Jag är supertaggad och det är ju årets höjdpunkt så jag längtar så mycket så jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen!!!! AAAHHH jag spricker,det ska bli så kul!!
Det är inte bara kul att åka skidor med sin klass men det är bussresan dit osv också som jag också älskar!
Är det jag som överdriver eller tycker ni också att skidresor osv med skolan är skitroligt? Hahah.

Jag tänkte iallefall prata om en ide som jag kom på nyss och jag undrar om ni tycker att det låter bra.
Den iden är att jag ska lägga upp en bild ungefär varje dag som jag har hittat på olika sidor som jag tycker inspirerar mig eller ett fint citat eller liknande. Helt enkelt en bild jag tycker om ♥ Ibland kan det komma flera bilder också. Och ibland kanske jag skriver en text om varför jag gillar den osv... Sounds good? Kommentera gärna vad ni tycker!

Här kommer iallefall första bilden:



Som ni säkert har klurat ut så går ju jag och Sara i samma klass och då ska ju hon också hänga med till Romme imorgon ♥ Våran buss avgår klcokan 6.30 imorgonbitti och vi kommer hem vid 22.00 så jag hoppas att ni förstår att det inte kommer några uppdateringar imorgon ifall inte Sara har tidsinställt några inlägg.

Jag är nästan helt säker på att jag inte är så sugen på att uppdatera när jag kommer hem imorgonkväll och går i sömnen typ,hehe...Jag tror inte Sara vill det heller ♥ Just so you know...

Kramar från Emilie.

PS:Det kommer föressten mobilinlägg imorgon,wiiii!


Chillmåndag!

Hallo! ♥
Idag mår jag bättre!Tack gode gud!! :D

Jag är fortfarande lite krasslig dock så jag tänker stanna inne idag och kolla på film,äta godis,göra lite läxor och ringa min underbara mormor! En lugn dag alltså...Jag skulle egentligen träffa bästis men jag SKA hänga med till Romme på torsdag,så det får bli en dag inne för mig idag ♥

Igår somnade jag sent eftersom att jag skypade med Sara och Anton i två timmar,hahaha det är två roliga filurer det!!!Så jag ska också försöka att sova lite idag...  Även fast jag klev upp klockan ett,höhö.
















Ha en super dag allihopa!!!

Kramis ♥






SKYPE JAO!





Sjuk...

Precis efter jag publicerade det förra inlägget så började jag må dårligt och det blir bara värre och värre...
Jag har blivit smittad av mamma så nu sitter jag i soffan med huvudvärk och halsondt.

Ni kommer inte att få flera uppdateringar från mig ikväll och inte så mycket imorgon heller för jag tror knappast att jag kommer att må bättre.... BLÄ! Jag som ska till Romme på torsdag:(  Jag har hört att när man har huvudvärk så är det inte bra att sitta framför datorskärmen så nu ska jag skypa lite med Saray och sen ska jag lägga ifrån mig den och slappna av. Uch,dårlig avslutning på en helg.


Hejdå dator!

-Emilie ♥


Spa är en tjejs bästavän.

Hallo!

Jag tänkte skriva ett långt inlägg om vad jag och Maggan gjorde hela kvällen igår och det rekomenderas verkligen till alla er bloggläsare.
Tänd doftljus,skär upp frukter osv,sätt på lugn musik,släck ljuset,köp ansiktsmasker,ta fram bodylotions och skrubbar osv,ta fram nagelsaker,fixa fotbalja med badsalt,massera,värm stenar eller liknande och voila,nu kan du spara massor av pengar och ha ett hemmaspa istället.

Jag sov över hoss henne igår och vi  hade det sjuuukt mysigt,jag har inte skrattat och haft det så mysigt på länge,du och jag föralltid ♥

Hon fixade spa och jag blev ompysslad hela kvällen,helt underbaaart!
Jag fick det som en liten julklapp bredvid de andra presenterna och det är en perfekt present att ge till sin kompis och det uppskattas mycket ska jag säga er,hehe ♥

När jag klev in i hennes rum var det tändt och det var ljus överallt som luktade vanilj. Det var också ett stort fat med frukt som det också stod dricka på. Från hennes mobil spelades lugna favoriter och jag slappnade av tilll 100% ♥
Det började med ryggmassage och sedan maserade hon mig i hårbotten med en sånn här grej:


Sedan fick jag ansiktsmask som jag låg med i 15 min,sen åt jag fruktsallad medans jag kollade på film och hade fötterna i en fotmassagebalja,haha heter det det?^^ Hon la också kalla stenar på min rygg.
Sist men inte minst fick jag ännu en ryggmassage som var helt fantasikt...
Kan man få tag på bättre vänner? ♥

Jag skulle egentligen få manikyr och pedikyr och samt ett bad i bubbelbadkaret men det hann vi tyvärr inte med det , det tog längre tid än vad vi trodde,haha!
Det var iallefall hur underbart och mysigt som helst! Tack bästavännen,jag älskar dig så himla mycket ♥

Here are som pictures:



Hahahah,snacka om att vara lat...








Der finns flera bilder men jag kunde inte ladda upp de...

Jag och Maggan har föressten bestämt att vi ska ha spa en gång i månaden tillsamans,det behöver man ju efter en stressig vecka i skolan osv... Jag rekomenderar verkligen att ha spa med sina vänner! Eller själv också för den delen,jag ska ha det imorgon,hehe.

Brukar ni ha hemmaspa?Vad brukar ni isåfall "göra"?
Pussar och kramar från Emilie,hoppas att ni fick några enkla tips! ♥


31 saker du kanske inte visste om mig.

Hej, det är Emilie som skriver.

Här kommer det  31 saker/fakta som ni kanske inte visste om mig :) Jag älskar personligen att läsa sånna här inlägg på andras bloggar så varför inte göra en själv? Enjoy! ♥

♥ Jag föddes i London och jag bodde där tills jag var 2 år ungefär.

♥ Min favoritfärg har alltid varit rosa

♥ Jag kan inte rulla min tunga och jag har aldrig kunnat det. Alla jag känner kan det och det är OMÖJLIGT för mig att klara det,haha.
Eller becca,kan du det föressten? ♥

♥ Jag är godisberoende och jag försöker att skärpa mig men jag kan inte göra något åt det,höhö.

♥ Jag har inget mellanamn.

♥ Jag hatar egentligen att shoppa på butiker som ginatricot,h&m osv... Jag hatar inte butiken och jag tycker att de har snygga kläder men jag gillar inte att man t.e.x kan se en tjej med exakt samma plagg dagen efter man har köpt det.

♥ Min absoluta favorit tv- serie är "one tree hill" och jag kan nästan alla repliker utantill från alla sesonger eftersom att jag har tittat på det så sjukt mycket.

♥ Jag älskar skolan. Min klass,lärarna kompisarna osv... Och jag satsar väldigt mycket på skolan, gör alla läxor och tränar mycket till prov osv...

♥ Jag står min mamma väldigt nära.

♥ Jag HATAR chocklad.

♥ Jag är allergissk mot apelsinjuice och äppeljuice.

♥ Min favorit frukt är defintivt mango.

♥ Jag är 180 cm lång och jag är nöjd över det.

♥ Jag har kunnat åka skidor sen jag var 2 år ungefär.

♥ Jag älskar Justin Bieber och jag har varit ett jättestort fan av honom i 3 år.

♥ Jag står alla i min familj väldigt nära och ingen har dött eller är sjuk eller något sånt ♥

♥ Jag har färgat håret tre gånger.

♥ Jag har alltid haft skräck för att ha för kort hår men jag klippte mig ändå kortare än till axlarna för två veckor sedan.

♥ Min dröm är att bli veterinär eller att jobba inom mode.

♥ Djur betyder extremt mycket för mig och jag har en speciell kontakt med djur som de flesta inte har.

♥ När jag var liten ville jag inte äta mat med prickar i,haha.

♥ Jag har världens bästa vänner och min absoluta bästavän är Maggan Gawron ♥



♥ Jag är 14 år och jag sover fortfarande med en nallebjörn,haha.

♥ Jag vågsurfar varje sommar på ett ställe som heter Hoddevik och det är absolut mitt FAVORIT ställe på denna jord och jag har lärt känna fantastiska människor där som betyder otroligt mycket för mig.

♥ Jag dansade jazz och balett från jag var 6 år tills jag var 8 år och jag planerar att börja igen.

♥ Jag älskar converse!

♥ Jag är absolut livrädd för ormar och det är det värsta jag vet!Jag har sett tre ormar i hela mitt liv och det hände på samma dag,haha. Den värsta dagen i hela mitt liv ska jag säga er,haha! Jag gick runt och skakade i en timme ungefär.

♥ Jag älskar att spela "the sims 2" och jag kan sitta och lata mig och spela det i flera timmar när jag har det tråkigt.

♥ Jag hatar pipljud som tex naglar som dras mot en tavla.

♥ Jag är jättekittlig och när någon kittlar mig kan jag slå till den utan att vara medveten om det.

♥ I skolan blir jag kallad för Norge,haha!




Vi ses imorgon alla gullisar,god natt!

Yes,jag ska lägga mig nu. Jag ska upp klockan 09.00 imorgon eftersom att jag ska på konfermationsträff. Att stiga upp klockan 09.00 på en söndag är som att gå upp mitt i natten för mig,haha!

I ♥ to sleep!

KRAM ♥







I love nagelack!

Hej!

Om ni undrar hur de nagelacken jag köpte med Sara för ungefär en vecka sedan ser ut på naglarna så får ni bilder på det nu:)
Som jag skrev i det inlägget så tyckte jag att färgerna såg underbara ut och jag har testat båda två och de blev nästan ännu finare på naglarna!!! Love them ♥

Såhär ser färgerna ut på "utsidan".




Såhär ser de ut på naglarna:




De ser lite annorlunda ut i verkligheten pågrund av blixten men ungefär såhär ser de ut. Den ljusa är definitft en vardags favorit!! ♥

Båda tror jag kostade 69;-.
Vad tycker ni om de?

Nu ska det städas!
Kramis ♥


SALE,SALE,SALE!

Hejsvejs allihopa :)

Eftersom att jag inte har uppdaterat alls på två dagar(förlåt) så ska jag fixa det nu,hehe...
Anledningen är föressten pågrund av för mycket att göra och för lite tid.

Jag kom hem för ett tag sedan och jag ska snart börja städa och sedan blir det fredagsmys lördagsmys  med mammis ♥

Idag har jag som sagt varit i skolan. Ja,ni läste rätt jag har varit i skolan,hahaha!! Vi hade ju öppet hus och det var hur kul som helst!! Jag och Maggis valde träslöjd och vi fick smedja och jag ska säga er att jag var kolsvart i ansiktet efter en timme i smedjerummet,hehe...

Efter skolan åkte jag till forum och åt med bästis och jag köpte en fantastisk halsduk för 29 kronor!!! Nästan varenda halsduk kostar 29 kronor och en massa andra saker eftersom att det är slutrea nu så spring till cubus och köööp! Det passar perfekt för oss som inte är rika,hehe.
Ordinare priset på halsduken är föressten 149 kronor,snacka om kap!:D













Likey? 
Gotta love sale! ♥

-Emilie ♥





Öppet hus next!

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp för flera timmar sedan men det funkade inte så jag publicerar det nu istället.

Hej allihopa!
Hur mår ni? :)

Nu är jag hoss bästis och snart bär det av till skolan eftersom att vi ska ha öppet hus!:) Jag är inte 100% säker på vad vi ska göra men men det blir säkert kul.

Jag ska vara i skolan ända till klockan 14.00 och sedan ska jag hem och städa lägenheten för att vi behöver pengar till klassresan i nian så man måste göra något hemma...
Haha rolig lördag! :)

Ni får inte så mycket uppdateringar från mig idag föräns ikväll.
Men nu vet ni iallefall vad jag ska göra idag:)

Världens bästa ♥ ♥ ♥ Frankrike 2011. Saknar!


Vad ska ni göra idag?
Vi hörs senare!

Kramar från Emilie ♥




New!

Köpte nya skidhjälmen idag. Ville ju ha en hel vit men sen så hittade jag denna och jag tycker den var rätt OK snygg så det blev den, dessutom kostade den 299:- och den har kostat 499:-
Imorgon efter öppethus ska jag nog till sickla en snabbis och köpa skidglasögon också!
Funderar på att ha klistermärken på baksidan, vet inte riktigt än ...
Har fler klistermärken men jag tror att jag bara ska de här?
/ Sara

Sushi med beccisen igår!

Hej!
Det här blir det sista ni hör från mig idag eftersom att jag börjar 08.00 imorgon och jag slutar dessutom 16.00... Jag har också två idrottlektioner imorgon så jag tänker inte komma till skolan som en död människa,hehe.

Igår hade jag det jättetrevligt med becca. Vi satt och pratade i två timmar medans vi åt på samma sushiresturang som jag åt på med mammis dagen innan. Haha snacka om att älska sishi ♥ Sedan rörde vi oss vidare och fikade,myyyys!!

Och ja,becca betalada fikan åt mig(haha jag är inte rik just nu),tack becca♥



Jag hade bara 30 kr och det kostade 10 kronor per bit så då fick det bli 3 töntiga sushibitar,haha!
Jag ska sluta att prata om hur pank jag är men är det någon som känner igen sig? hehe....



Sötnosen ♥

I love you girl! ♥


Natti natt alla läsare.


Kram Emilie!


I´m in heaven!

Hejhej! Emilie som skriver nu.
Idag blev det en liten snabb runda till stan med mina kära vänner Sara,Maggan och Benna men det blev dock ingen shopping för någon av oss...Så är det när man är fattig,haha.

Nu är det iallefall dags att publicera de inläggen som inte blev publicerade igår så jag kan ju börja med att skriva om den saken jag köpte med mamsen för två dagar sedan:)

Jag fick en jacka av min underbara mamma från märket "jofama by kenza" med mig hem!!!!!! Många av er vet säkert vad det är för märke jag snackar om... Fast för er som inte vet(norska läsare) så är det bloggaren kenza sitt märke:) www.kenzas.se! Jag har drägglat efter den här jackan så himla länge och för två dagar sedan blev den min!!!Wiiiiii,I´m in heaven!!!! Jag tycker den är helt underbar!♥

Här kommer det några färska bilder på min lilla skönhet:
♥♥♥

♥♥♥

♥♥♥

♥♥♥


Och det bästa var att det var den ända jackan som var kvar i hela butiken och det var 50% på den och det var i min storlek,galet! Det måste ha varit ödet,haha ♥

LÄS DET HÄR:Om ni undrar vart man kan köpa den här jackan så googla "jofama by kenza" och tryck på den fjärde länken som gör att man kommer inn på bubbleroom och sedan går ni lite längre ned på sidan så finns den där för 2795 kr fast det är rea nu så nu kostar den 1957 kr!:D

Det är föressten gratis frakt på hela nelly.com i hela januari så ifall ni inte har så lite pengar som jag har så unna er själva lite kläder ,hehe♥ Man kan alltid hitta något om man kollar tillräckligt länge;)


Vad tycker ni om jackan? Älskar ni den lika mycket som jag? Hur har eran dag varit?

PUSS! ♥
PS:Headern kommer jag och Sara troligens att fixa den här veckan eller början på nästa vecka,wiho!

Dårlig uppdatering!

Hej ♥
Jag vill bara logga inn på bloggen en snabbis och säga att jag inte har uppdaterat idag och det beror på läxor.
Det beror också på att jag har varit med becca älsklingen idag och jag kom hem vid 18.00 så då satte jag mig med läxorna direkt så nu tänker jag fortsätta med det tills jag tänker krypa ned i sängen. Läxorna kommer före bloggen!
Billd i repris,det fick bli ett snabbt inlägg idag.
Det possitiva är att inläggen som jag tänkte publicera idag kommer upp på bloggen imorgon istället som t.e.x bilder från idag och grejen jag köpte med mammis igår osv så då har ni något att se fram imot! ♥
Sounds good? :)
Kramis!

Sushi-date med mamsen!

Hejhej!
Nu är jag hemma eften en lång kväll med min fina mamma ♥
Vi åt supergod sushi i sickla och sedan gick vi runt och shoppade i några timmar!
Det finns inget bättre än att gå runt med mamma och shoppa och äta sushi!

Den sushin är dessutom den absoulut bästa enligt mig,billig är den också;) För er som vet vart andys och bowlinghallen ligger i sickla så ligger den i samma byggnad fast på första våningen;) Prova!

Det ända plagget som jag fick med mig hem visar jag för er i en outfit imorgon tror  jag,jag är sååå lycklig just nu! Ni får se den imorgon,hehe....

Bilder från kvällen:
 








Perfekt måndag!!!



Talk to you later ♥

-Emilie:)

Dagens shopping!

Haha ser ut som en flodhäst! Ett par jeans jag köpte idag.

Lördagens shopping

Här är jeans skjortan jag köpte i lördags! älskar den jätte mycket ...
ska kanske köpa nitar till den nästa gång jag är i stan.

Måndag,måndag,måndag...

Haha,min måndag började med att jag vaknade 15 minuter innan min lektion började... Great!
Men jag hann faktiskt till skolan med smutsiga jeans och den första koftan jag kunde hitta,hehe...

Idag hade jag det jättemysigt med Maggan och benna! Vi åt och tittade i butiker...galet mycket rea nu föressten!!!

Här kommer en bild från idag,den ända bilden av tjugo ungefär som är okej att lägga upp...
Hihi att fotta någon när de äter funkar inte har jag märkt!


Hoppas ni har haft en super dag så hörs vi senare<3

Kram!


Rekomendering!

Hej!
Jag tänkte skriva ett inlägg om några hårsnoddar som verkar vara helt fantastiska!

Det är hårsnoddar som kallas för BLAX-hårsnoddar och de finns att köpa på www.coverbrands.no .
Ett paket som består utav 8 stk hårsnoddar kostar 79 Norska kronor. Och det är ungefär 70 svenska kronor. Färgerna som finns är svart,rosa och vit.

Såhär står det på hemsidan:
VÄRLDENS BÄSTA HÅRSNODDAR!
Hårsnoddar från BLAX med flera fördelar:
  -De glider in och ut ur ditt hår utan att riva eller ta bort ett enda hårstrå.
  -Främställd av återvinningsbart plast material.
  -Löser inte värmen, stel och skör med kallt eller rök på vått hår eller vatten.
  -Bibehåller elasticitet och håller 100 gånger eller mer.
  -Är perfekt för barn och andra
hårsensitiva.



Bilden är tagen från www.andreabadendyck.no

Ah,hur bra låter inte det? :)
Jag hatar när hårsnodden drar med sig många hårstrån när man tar ut den och när det gör ondt, så det här är perfekt för mig! Så jag tänker definitift beställa de här i alla färger. Love them ♥
 
Hoppas att ni blev inspirerade av det här inlägget.

Kram. //Emilie

"Det är de vänner som man kan ringa till klockan tre på natten som räknas".

Hej ♥
Min helg har varit helt underbar,kunde inte blivit bättre!
Som ni har sett på bloggen så har vi varit på tecnomässan,shoppat lite,sovit över och ätit på McDonalds och haft det jättemysigt!!! Älskar dig Sara! ♥


Haha,glassälskare!


Det här var det lilla jag köpte igår. Två nagelack från Isadora.älskaaar färgerna! Tycker de är helt underbara.






Hehe,webcam...


Idag har jag varit på min lillasysters kalas och jag kom hem för en timme sedan och nu är jag jättetrött! Man blir inte så pigg av att vara på ett lekland med tio barn,haha^^ Men det var mysigt ändå,så himla gulliga de är!

Nu ska jag plugga resten av kvällen innan jag går och lägger mig tidigt! Jag SKA vara utvilad tills imorgon. Ny vecka,nya möjligheter. Right?
 
Hur har eran helg varit?

Kramis från Emilie.
PS:Bilderna från tecnomässan är det Sara som lägger upp så det är anledningen till att jag inte la upp de.



bilder från technomässan 1

Här kommer några av bilderna, kan lägga upp flera senare!

Sara och Gudde

Sara och Emilie

Sara och Emilie

Sara, Emilie och Gudde

Outfits of the day!

Hej.
Eftersom att vi inte har hunnit blogga idag så får ni några inlägg nu,hehe...
Vi sitter som sagt hemma hoss Emilie och latar oss med godis och chips och myser! Ah,saturdays are wonderful ♥
Här kommer våra outfits of the day,hoppas ni gillar det!

Emilies outfits:





Byxor:Cubus ,Svart linne:H&M ,Vitt linne: Soulriver ,Cardigan:New Yorker ,Örhängen:Glitter ,"Emilie" halsband som inte syns: www.mittnamnhalsband.se

Saras Outfit:




Sara: Köpt från Sydkorea, Linne:H&M ,Skjorta:H&M, Jeans:BIKBOK


Hörs "imorgon" ,kraaaam!!!!


Dagen

Yo dudes! Just nu är vi hemma hos Emme och chillaxar i onepiece.
Vi har inte haft tid med att uppdatera "igår" så vi gör ett nattinlägg, hihi! Först åkte vi till Forum och shoppade, sedan gick vi till donken och åt, där träffade vi Anton, Gurra och Leo. Sen åkte vi hem till Emme och fotade, fixade oss och var random. När vi kom till technomässan hörde man fet musik och sen såg vi skit häftig belysning. Vi träffade Gudde, Erik, Isak och Nora utanför kyrkan och sedan drog vi in och dansade ... vi kanske lägger upp videos sen och självklart bilder. Dock blev det inte alls många bilder eftersom vi hade det så kul och dansade massor. Men nu ska vi äta middag, haha! ^^
sen kolla på film, kram från båda!!!


Trött...

Hej!
Nu är jag äntligen hemma efter en jättetrevlig kväll med släktingar ♥
Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen och det första jag gör när jag kommer hem är att sätta mig vid datorn. Bra Emilie.

Så nu ska jag krypa ned i sängen och lyssna på "lugna favoriter" och sova.



Zzzz.....


Natti natt ♥

Länkingarna!

Eftersom det nu var ganska många som ville ha en länking så skriver vi inget "personligt" utan mer vad bloggen handlar om. Ni som fick en länk kan väl kommentera och säga vad ni tycker om eran bloggbeskrivning, vi kan ändra ifall ni absolut vill, säg till via kommentar, mail eller facebook. Vi tycker att ni borde klicka in på varandra eftersom alla era bloggar äger fett och är absolut läsvärda! ♥
Ni kommer till bloggarna genom att klicka på bilden.
Emmas blogg handlar mest om hennes vardag, hon är ett riktigt twilight fan!
Denna blogg handlar om gymnastik, dans, simhopp och Andréas liv!
Becca skriver mycket om hennes liv, naglar och insperation!
Denna tjej skriver mycket om hennes liv och vänner, hon är galen i glass!
En tjej som bloggar på engelska om hennes vardag, musik osv. vi tycker att det är jätte coolt!
Emma bloggar om hennes vardag, mode och mycket annat! lösenord: jagbloggar123
Linda bloggar om hennes vardag!
En tjej som är galen i tvillingar, hon bloggar även om hennes vardag!

Det vore jätte schysst av er som fick länk, att länka till våran ... bara skriva något och sen http://emilieochsara.blogg.se
Ifall det finns någon som inte fick en länk kan ni kommentera det eller maila så fixar vi en länking åt dig också! ^^

Trevlig helg!

Hejsvejs allihopa! :)
Nu är första veckan i skolan efter lovet avklarad och det känns jätteskönt att det är helg nu! Det är alltid svårt att komma igång med skolan efter ett lov.

Den här helgen är det vänner,sex and the city säsonger och min kära lillasysters prinsesskalas som gäller ♥

Jag tänkte iallefall visa er lite kläder som jag kollade på för några dagar sedan på nelly.com ♥ Ah,älskar allt! Men jag är fattig,haha!
 
Men lite inspiration skadar aldrig,hihi.





Älskar varenda outfit här under♥






Like?
Kramar från Emme!♥

Sara + Sneakers = Kärlek!

Något jag verkligen inte kan överleva utan är sneakers!
Det finns så många snygga, skulle t.ex. kunna gifta mig med sneakerna på bilden, hihi ^^
Nu ska jag be mamma att beställa det här paret eller ett annat par * kattögon *

Dagens Outfit

Kavaj H&M
Linne H&M
Blus Indiska
Jeans Bik Bok

New shoes!

Hej alla underbara läsare,vad duktiga ni är på att kommentera. Fortsätt med det!:)

Jag var en sväng i nacka forum för ett par dagar sedan med min underbara vän Linnea. Och efter en timme med tänkande(jag skämtar inte) så bestämde jag mig för att köpa mitt nionde par med converse!!! Och jag ångrar mig inte för ett öre! Gissa om jag var glad när jag gick ut ur affären med påsen i handen,I love them <3
Här får ni se några bilder på mina underbara älsklingar som fick hänga med mig hem:










En outfit kommer upp på  bloggen med conversen inom några dagar.
Vad tycker ni? Har ni också converse,isåfall vilken färg?


Det här blir min sista uppdatering för ikväll så jag hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi imorgon!
Kram på er ♥ // Emilie



Firande av min kära lillasyster idag<3

Hej alla bloggläsare,hur mår ni? Jag mår jättebra! :)
Jag är bara väldigt trött i kroppen efter en lång dag med två gympalektioner och det var inte några lugna lektioner ska jag säga er,puh!

Just nu sitter jag proppmätt i soffan eftersom att jag har ätit mycket pannkakakor,glass och bullar för idag har vi firat min kära lillasyster sin födelsedag. Lilla tjejen blir 4 år imorgon! supermysigt! ♥ Det var bara jag,mamma och min lillasyster för hon ska ha prinsesskalas på söndag med sina vänner.
Hon blev helt stum när mamma sa att hon kunde få äta hur mycket glass och pannkakor hon ville,hihi ♥

Här kommer några bilder från firningen,och även några bilder från igår på mig och becca.

Min lillla underbara lillasyster ♥ Love you!




Fina mammis♥




Haha,alltid lika knasiga ♥




Här är hennes fina lilla katt Sessan också! Jag är kär i henne,så himla söt.


Nu ska jag hoppa inn i duchen!
Kram!






Svaren på frågestunden!


Hej bloggen! Förlåt för sen uppdatering...Jag har haft fullt upp idag och jag har absolut inte haft tid med att blogga. Det ska ni aldrig mer få höra från mig,haha.
Jag kommer tyvärr inte att uppdatera mer idag fast imorgon kommer jag stärkare tillbaka med många spännande inlägg,hih.

Just nu är jag hoss becca och jag ska sova här inatt,mys! Vi ska strax titta på en film och antagligen sova för vi börjar 08.00 imorgon..blä!

Här kommer iallefall svaren på frågestunden som jag satte igång,enjoy.

Från:benna
hur ofta läser du min blogg? <3
Jag läser din blogg en gång i veckan ungefär. <3
lägg upp en bild från mig och dig som du verkligen gillar :D <333


Anledningen till att jag gillar den här bilden är för att den här bilden beskriver oss så himla bra! Knasiga,roliga och snygga,haha!
Ida  ([email protected]) om Första inlägget på bloggen!!:
På en skala fra 1-10, hvor glad er du i melontyggis?
Hahaha 10+++,ELSKER det!
benna  ([email protected]) om Första inlägget på bloggen!!:

På skalla 1-10 hur mycket älskar du mig? <333
Hmm....10 är mamma,pappa,syskon osv... så du är 9 ♥

Gillar du någon?
Jepp! ♥ du vet vem...


I LOVE YOU <3333
I love you to Abdhul Haddok!

Emma om Första inlägget på bloggen!!:

1.Har du bott i Norge innan du flytta till Sverige eller har du alltid bott i Sverige?
Jag har bott i Norge i 7 år. Jag bodde i London först och det var där jag föddes eftersom att min mamma studerade där när hon blev gravid med mig. Jag flyttade till Norge när jag var ett år ungefär och sen flyttade jag till Sverige år 2006,alltså när jag var 9 år ungefär
2.Vilka är dina favoritfilmer/böcker?
Hmm svår fråga... jag har många favoritfilmer fast mina absouluta favoritfilmer är nog sex and the city filmerna,never say never med justin bieber(bara för att jag älskar honom) och djävulen bär prada.  Mina favoritböcker är: 14 år till salu, i taket lyser stjärnorna och tillsamans!

3.Om du var tvungen att välja någon i din klass (av killarna) vem tycker du ser bäst ut?
Haha,jag skulle nog välja Max!

4.Vem är din bästa kompis?
Maggan Gawron! ♥

5.Vad är din hobby?
Min hobby är att SHOPPA, träna(nästan alla sporter,fast jag går inte på någon sport) och läsa,hehe.

6. Har du gått på någon sport? I så fall, vilken?
Jag har gått på basket och jag slutade för ungefär ett år sedan och jag planerar inte att börja igen... När jag slutade så hade jag spelat i fem år ungefär.


Becca om Första inlägget på bloggen!!:
Hur bra vänner är vi på skala ?
10! ♥ We are perfect!


Hoppas att ni har haft en super dag,kram Emilie ♥


Länkningar?

Vill du ha en länk till din blogg via våran? vi har mellan 13-40 besökare. Allt du behöver göra är att skriva vad din blogg heter i kommentars fältet eller mejla till oss, annars så länkar vi inte! Tänk kommer antagligen få mer besökare mer än vad du redan har, vem vill inte ha det liksom? Ha det bra, ni har ända fram till fredag att skicka in länkar till din blogg.

New haircut!!!!

Hejhej:)
Igår gjorde jag något som jag länge har gått runt och funderat på...Jag klippte av 15 cm!!!
När jag väl satt där i stolen och hon tog upp saxen och började klippa så funderade jag faktiskt på att springa därifrån,haha. Men när det blev färdigt så tyckte jag det blev hur fint som helst!!

Så nu går jag runt med kort hår och jag tror jag inte har haft såhär kort hår sen..tre årsåldern. Så det här är en grymt stor förändring för mig men jag ÄLSKAR det!! Det ser så mycket fräschare och finare ut än vad det gjorde innan,så det var definitivt värt det! Jag tror att jag kommer behålla den här längden faktiskt..hmm vi får se?
well,vad tycker ni?


Första inlägget på bloggen!!

Hej allihopa! ♥ Det är Emilie som skriver.
Det här blir det första inlägget på bloggen för mig och det känns jätteroligt att börja blogga igen! Hoppas bara att ni läsare kommenterar mycket för det är SÅ mycket roligare att blogga då.

Jag kan ju börja med att säga att bloggen inte kommer att se ut såhär,utan headern är tillfällig. Designen kommer nog också att ändras lite på. 
Jag och Sara tänker ta tag i bloggen och göra den lite finare nästa vecka någon gång...Så stå ut med den här i en vecka ungefär,hehe...

Jag tänkte börja med att sätta igång en liten frågestund eftersom att troligens de flesta av er inte känner mig så himla väl,så fråga på! Jag ska försöka svara på frågorna imorgon så ni kan ställa frågor tills imorgonkväll ungefär.
Fråga vad som helst! okej inte vad som helst....


Puss och kram!

RSS 2.0